JULIA MARIA

Blogin takaa löytyy 19-vuotias nuori naisen alku Kauhajoelta. Blogia kirjoittelin aktiivisesti vuosina 2011-2012, sittemmin blogi jäi ja lopetin bloggaamisen kokonaan. Kesällä 2015 aloin miettiä bloggaamista uudestaan ja maanantaina 15. kesäkuuta avasin uuden blogin ja siitä uusi blogi taival sai alkunsa. Blogini on lifestyle-tyylinen sekasorto blogi, sillä aiheet vaihtelevat muodista ja kauneudesta aina matkustamiseen ja herkullisiin resepteihin saakka. 

Tällä hetkellä elämäni pyörii blogin lisäksi myös töiden, opiskelujen, oman kullan ja kahden rakkaan koiran ympärillä. Uusi elämä Vantaalla alkoi 1.9.2015 ja myös blogi sai samalla ihan uudenlaista tuulta siipiensä alle. Blogissani pyrin levittämään positiivista energiaa, kauniita kuvia ja laadukkaita tuote-arvosteluja. Bloggaan aina rehellisesti ja suosittelen blogissani vain mielestäni hyviä tuotteita, joista rehellisesti pidän ja joita myös itse käytän. 

Itseni lisäksi blogissani esiintyy usein myös ystäviäni, avipuolisoni Jeremy ja kaksi vallatonta koiralastamme. Keskityn kuitenkin kirjoittamaan itsestäni, enkä vastaa ystäviäni tai perhettäni koskeviin henkilökohtaisiin kysymyksiin. Kysymyksiä ja kommentteja saa kuitenkin jättää postausten kommentti osioon tai tämän sivun kommentteihin. Pyrin aina vastaamaan kaikkiin yhteydenottoihin ja kommentteihin mahdollisimman nopeasti. 

Toivottavasti nautitte blogistani. Ihania lukuhetkiä! with love: Julia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti